Als het om kleding gaat, hebben mannen niet zoveel keuze als vrouwen. Veel mannen vinden dat eigenlijk ook wel prima zo. Dat urenlang voor je kast staan niet wetende hoe je je outfit voor de dag moet stylen is niet iets waar veel mannen graag tijd voor vrij maken. Een van de kledingstukken die een man er meteen een stuk verzorgder uit laat zien, is het overhemd. Het Nederlandse merk Ledub weet dit als geen ander, en biedt dan ook een ruim assortiment aan Ledub overhemden voor elk type man. Ben je benieuwd hoe je jouw Ledub overhemd het beste kunt dragen? Lees dan verder.

Ledub, voor iedere man

Het Nederlandse overhemden merk Ledub staat al sinds de oprichting in 1963 voor kwaliteit. Het merk is dan misschien al wel een tijdje op de markt, maar het gaat zeker met de tijd mee en biedt een mooie collectie aan diverse overhemden voor de moderne Nederlandse man. Ledub overhemden komen in verschillende pasvormen, zodat mannen van elk postuur er tiptop uit kunnen zien. Of je nu van gezellige printjes en pastelkleuren houdt, of toch liever voor klassiek wit gaat, Ledub heeft het allemaal.

Formeel

Als je je Ledub overhemd naar een formele gelegenheid wilt dragen, zoals een belangrijke meeting op het werk of de bruiloft van je schoonzus, dan raden wij aan om te kiezen voor een net effen overhemd. Draag deze met een nette pantalon, en stop het overhemd in de broek. Je kunt het overhemd combineren met een stropdas voor extra formaliteit, en natuurlijk is een colbert of jasje wat past bij de pantalon ook geen overbodige luxe.

Op het werk

Draag je graag overhemden naar het werk? Dan wil je natuurlijk ook pronken in je Ledub overhemd. Afhankelijk van hoe formeel de setting op het werk is, kun je het overhemd op verschillende manieren dragen. Je kunt het overhemd wederom in de broek stoppen, dit staat tenslotte altijd netjes en representatief. Vervolgens kun je het bovenste knoopje los laten als je geen stropdas draagt. Combineer je overhemd met een chino, pantalon, of als dat bij jou op werk mag, een spijkerbroek. Vervolgens kun je hier weer nette schoenen onder dragen, of echt voor een casual look gaan en je favoriete sneakers dragen.

In je vrije tijd

In je vrije tijd wil je er natuurlijk ook goed uit zien. Zeker als je naar een verjaardag gaat of een borrel gaat doen met vrienden. Een overhemd kun je ook zeer casual en zelfs nonchalant dragen. Zo kun je het overhemd voor een nonchalante uitstraling uit de broek laten en de mouwen opstropen. Je kunt zelfs de knoopjes open laten en onder het overhemd een T-shirt dragen, zodat het overhemd dient als een soort jasje. In de zomer met gave chino shorts of jeans en sneakers. Dit alles afhankelijk van je persoonlijke stijl.