Houd je van gamen? Dan kan een goede gaming set-up natuurlijk niet ontbreken. Hiermee kun jij de ultieme game-ervaring beleven. Dit is natuurlijk leuk voor ervaren gamers, maar zeker ook voor degenen die af en toe gewoon een potje spelen. Na het lezen van dit artikel weet jij precies hoe je de ideale gaming set-up maakt!

Ergonomische stoel en bureau

Je gaming set-up begint bij een comfortabele stoel. Je wilt graag dat dit ergonomisch is. Je zal als gamer waarschijnlijk veel uren achter je bureau spenderen. Daarom is het belangrijk dat je stoel lekker zit. Daarnaast moet hij je rug goed ondersteunen. Zo kun jij op een comfortabele manier lange gamesessies aangaan. Bovendien is een goed bureau ook erg belangrijk. Ga voor een lekker groot bureau. Zo heb je genoeg ruimte om te gamen. Je kunt dan ook je kabels netjes wegwerken. Zo houd je je bureau netjes en overzichtelijk. 

Monitors en verlichting

Als je goed wilt kunnen gamen, heb je een goede monitor nodig. Ga dan voor een monitor met een hoge resolutie en verversingssnelheid. Zo zijn je games scherp en heb je geen last van haperingen. Goede verlichting is ook belangrijk. Zo krijg je geen vermoeide ogen tijdens het gamen. Daarnaast ziet het er ook gewoon heel tof uit. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor LED-strips. Die kun je van kleur laten wisselen of telkens instellen op verschillende kleuren. Dit heeft een coole en sfeervolle uitstraling.

Gaming accessoires

Er zijn een aantal accessoires die uiteraard niet mogen ontbreken. Maak je set-up compleet met een gaming muis en een toetsenbord met programmeerbare knoppen. Ga daarnaast ook voor een headset met goede geluidskwaliteit en fijne oorkussens. Maak het helemaal af met een muismat. Een muismat is handig om je muis soepel te laten bewegen. Het kan ook een persoonlijk tintje geven aan je gaming set-up. Een muismat bedrukken kun je helemaal naar je eigen stijl maken door er een afbeelding of logo op te laten drukken. 

XL muismat bedrukken voor een unieke gaming set-up

Een XL muismat is ideaal voor gamers die veel ruimte nodig hebben om hun muis te bewegen tijdens het gamen. Je hebt hiermee genoeg ruimte om je muis en toetsenbord op te plaatsen. Daardoor kun je soepel en nauwkeurig gamen zonder dat je muis wegschiet. Daarnaast kun je een XL muismat laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze, waardoor je gaming set-up een persoonlijk en uniek tintje krijgt. Een XL muismat bedrukken kan makkelijk online worden gedaan.