Kinderen wordt wel eens verweten dat ze zich tegenwoordig amper zelf nog kunnen vermaken. Dat de lokroep om een smartphone of computer er al veel te vroeg in zit en dat speelgoed kopen zonde van het geld is, want daarin zijn kinderen al lang niet meer geïnteresseerd. Al de mensen die dit beweren hebben echter buiten de Schleich paarden gerekend en buiten alle andere Schleich dieren.

Niet alleen Schleich paarden maar een heel pakket aan mooie en zachte boerderijdieren

Schleich staat bekend om de Schleich paarden en om een keur aan andere boerderijdieren. Met de dieren en met allerlei werktuigen runnen kinderen een eigen boerderij. Ze gaan daar helemaal in op. Schleich heeft iets bijzonders. De paarden en de andere dieren zien er leuk uit en voelen zacht aan, waardoor meer zintuigen geprikkeld worden tijdens het spelen. KInderen stimuleren hun eigen creativiteit door met de dieren te spelen en het is leuk te zien dat ook de kinderen van nu zich nog zeker prima zelf kunnen vermaken.

Geen stress over de veiligheid van speelgoed van Schleich

Je kunt kinderen ook gewoon hun gang laten gaan met de Schleich boerderijdieren. Je hoeft je bijvoorbeeld over de veiligheid van het speelgoed geen zorgen te maken. Het speelgoed wordt uitvoerig gecontroleerd en als ze eenmaal de fabriek verlaten dan weet je zeker dat ze voldoen aan de zeer strenge Duitse regels zoals die gelden voor veiligheid. Ook dat is prettig, want er zijn nogal eens wat twijfels bij de kwaliteit van speelgoed.

Schleich heeft meer thema’s te bieden en is breder dan alleen boerderijdieren

Schleich biedt meer dan alleen paarden overigens. Zo hoort bij Farm World een breed pakket aan zo goed als alle denkbare boerderijdieren en ontbreken ook de typische werktuigen niet. Behalve dit thema,biedt Schleich ook andere thema’s in de vorm van De Smurfen, Wild Life, Horse Club en Dinosaurs. De thema’s werken volgens dezelfde uitgangspunten en zijn in alle gevallen veilig. Je weet dus wat je moet kopen voor je kinderen voor de feestdagen nu.

Ouders smelten weg als ze hun kinderen zo leuk zien spelen

Het is mooi te zien dat kinderen zich nog zo leuk kunnen vermaken en dat de smartphone helemaal niet nodig is. Het is ook al goed om te zien hoe goed de dieren verzorgd worden en hoe zorgzaam de kinderen zijn. Als ouder smelt je weg als jij je kinderen zo leuk ziet spelen.