Er wordt meer en meer online gekocht en verkocht. Veel producten worden verzonden en komen via koerierdiensten terecht bij de klanten. Ook worden er steeds meer kleine bedrijfjes opgezet. We maken bijvoorbeeld eigen sieraden of telefoonhoesjes. De promotie van onze eigen producten kan tegenwoordig ook eenvoudig via social media. Een filmpje of foto hoeft maar een keer goed bekeken te worden en de bestellingen stromen daarna binnen. Dat is het voordeel van dit tijdperk, veel gaat allemaal online, dus ook de verkoop ervan. Naast het product zelf moet er ook voor het juiste verpakkingsmateriaal worden gezorgd. Het product moet immers zonder gebreken en in uitstekende staat aankomen op het adres van de klant. 

Verpakkingsmateriaal 

Het verpakken van de verzending kan worden gedaan met verzendzakken. In deze zakken kunnen eenvoudig producten worden geschoven om vervolgens de plakstrip eraf te halen. Waarna het pakket klaar is voor verzending. De verzendzakken zijn flexibel en kunnen meerdere vormen aannemen. De vorm is daarom afhankelijk van het product dat in de verpakking zit. De verzendzakken kunnen daarom ook vaak door de brievenbus. Dit scheelt vaak veel in verzendkosten. De verzendzakken zijn verkrijgbaar in zowel gekleurd als transparant verkrijgbaar bij Vermeij.com. Voor het versturen van bestellingen is het vaak handig om gekleurde verzendzakken te gebruiken. Zo kan er niet direct worden gezien welke producten er in de verzendzak zit. Het zorgt dus ook voor extra veiligheid. Vooral specifieke documenten en waardevolle papieren worden verstuurd met gekleurde of niet transparante COEX zakken. De transparante verzendzakken zijn ideaal voor promotioneel materiaal. Zoals bijvoorbeeld voor een catalogus. Zo is op de mat gelijk de cover van het nummer te zien. Hierdoor voelen we ons sneller aangetrokken om hem te gaan lezen. De verzendzakken zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste zak heeft afmetingen van 11,5 centimeter bij 16 centimeter en de grootste zak heeft een formaat van 45 centimeter bij 68 centimeter. Kortom de verzendzakken kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Van kleine sieraden tot aan kledingstukken. 

Verzendzakken kleding 

Zoals hiervoor genoemd zijn verzendzakken ideaal voor het versturen van kleding. Vooral de niet transparante zakken zijn uitermate geschikt om vol te stoppen met allerlei zachte materialen. Het materiaal vormt zich om de zak heen en is erg sterk. Zo kan de zak voor meerdere kledingstukken worden gebruikt en kan één bestelling worden verstuurd in één verzendzak. Op Vermeij.com is een ruim assortiment aan kleding verzendzakken. Er zijn hier ook verschillende formaten verkrijgbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om de zakken te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam. Dit kan weer als promotie en naamsbekendheid zorgen.